GÜL- NUSRET KURAL ORTAOKULU

Vizyon: Yaşam boyu öğrenmeye açık ve lider bireyler yetiştiren çağdaş bir okul olmak.

Misyon: Yeniliklere açık, sürekli kendini geliştiren, soran, sorgulayan genç öğretmen kadrosuyla; öğrenciyi merkeze alan, eğitim teknolojilerini etkin şekilde kullanan, velilerin ihtiyaç duydukları her an okul idaresi ve öğretmenlerine ulaşabildikleri ,öğrenci başarısını ön planda tutan ve kişiye özgü rehberlik hizmetleri ile fark yaratan çağdaş bir eğitim kurumuyuz.

Başarılar: *Codeweek Mükemmellik Sertifikası, *e-twinning Ulusal Kalite Etiketi *Küçükler Futsal Takımı İlçe Birinciliği, *Bilge Kunduz Katılım Sertifikası,

Saatler: 08:40 15:05
Isınma: kalorifer
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Futsal Takımı, Halk Oyunu Takımı, Futbol Takımı, Dart Takımı
Bilimsel Etkinlikler: Teknofest Tübitak E-Twinning Codeweek Bilge Kunduz
Proje Çalışmaları: Tübitak Araştırma Projesi Teknofest Projesi e-Twinning Projesi Okuma Projeleri
Diğer Hususlar: Okulumuzda robotik kodlama faaliyetleri yürütülmektedir.

WEB - https://bafragulnusretortaokulu.meb.k12.tr

Adres - fevzi çakmak mahallesi esentepe 8. sokak no1